Om oss

Nedenfor kan du lese om KontorYoga og vårt tilbud til bedrifter som har ansatte med en stillesittende jobb. Du finner også mer informasjon om vår grunnlegger og instruktør.

Hva er KontorYoga?

KontorYoga tilbyr et stort utvalg av spennende yoga klasser og andre økter som er spesielt tilpasset behovene til dem som har stillesittende kontorjobber i Oslo-området. Vårt fokus er enkle og effektive økter som motvirker stivhet og stølhet i nakke, rygg, skuldre og hofter, gir mer energi, øker produktivitet og trivsel på arbeidsplassen.

Vi tilbyr økter direkte i bedrifters kontorlokaler og i andre lokaler etter ønske. Noen av øktene kan gjennomføres rett i kontorlandskapet uten å skifte klær, for eksempel KontorYoga signaturklasser og energipause. For noen klasser vil man trenge en yogamatte og passende klær. Timene vil alltid tilpasses bedriftens og de ansattes behov og passe for alle uansett nivå og tidligere erfaring med yoga. Øktene kan være før eller etter arbeidstid, i lunsjen eller i løpet av arbeidsdagen.

Yoga på arbeidsplassen kan bli kjempegøy for dine ansatte, et deilig avbrekk og høydepunkt i hverdagen! Med støtte fra KontorYoga kan du ta bedre vare på de ansatte og skape et hyggeligere arbeidsmiljø.

Om vår grunnlegger Natalia Sukhareva

Natalia er gründeren bak KontorYoga. Hun har 500 timers yogalærerutdannelse fra den anerkjente amerikanske skolen YogaWorks, 200 timers utdanning innen Ashtanga Yoga og 6 års undervisningserfaring. Hun har lært og utforsket yoga med mange erfarne yogalærere i Norge, Storbritannia, India og Sørøst-Asia.

Natalia har lang erfaring med å undervise yoga og energipauser hos bedrifter, samt gruppetimer og privattimer på treningssentre og yogastudioer i Oslo-området. Natalia er veldig takknemlig for at hun har fulle timer og mange fornøyde faste kunder.

For noen år siden hadde Natalia en stressende og krevende jobb i konsulentbransjen og tilbragte utallige timer både på klienters kontorer rundt omkring i Europa og på reisefot. For henne ble yoga en livsforandrende praksis som hjalp til med å gjøre kroppen sterkere og mer fleksibel, få mer overskudd, redusere stress og roe ned sinnet.

Natalia brenner for å bistå andre med å løfte deres yogapraksis og bruke den til personlig utvikling på flere plan – fysisk, mentalt og spirituelt. Hun har en lidenskap for å hjelpe andre med å praktisere yoga med god teknikk/alignment, samt utforske ulike aspekter av yoga – yogastillinger, pusten, yogafilosofien og sinnet. Natalias timer er alltid tilpasset kunders behov og nivå.  Hun tilbyr helhetlige klasser som balanserer stillinger, pusteøvelser og yoga-filosofi. Målet er å støtte deg med å utvikle deg på flere plan – fysisk, mentalt og spirituelt – både på yogamatten og i livet. 

Bestill din første time hos oss

Ønsker du å bestille en yogatime for deg og dine kolleger? Send oss en melding ved å trykke på knappen nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg.