Klasser: yoga for bedrifter i Oslo-området

KontorYoga tilbyr yoga for bedrifter og et bredt utvalg av dynamiske og rolige klasser, blant annet Yin yoga, Vinyasa Flow, Power yoga med mer. Vi tilbyr også workshops og kurs som er tilpasset bedriftens og ansattes behov og erfaring, samt yoga på firmaarrangementer. Les mer om oss her og sjekk ut følgende klasser:

Power yoga

Kontor Yoga for bedrifter (signaturklasse)

KontorYoga er vår signaturklasse som kan gjennomføres rett i kontorlandskapet og uten å skifte klær (man trenger heller ikke en yogamatte). Det en mildere, men fortsatt effektiv praksis som er skreddersydd for deg som jobber foran en PC-skjerm. Den er rettet mot tastaturfingre, musearmer, monitorøyne, spenninger i nakke og skuldre og stress.

KontorYoga består av styrkede øvelser, strekk, pusteøvelser, meditasjon og avspenning som gjennomføres stående og sittende på en stol. Øktene kan gjennomføres ved kaffemaskina, i møtelokaler eller kantine når som helst på dagen. KontorYoga passer for alle uansett psykisk og fysisk form.

Hver KontorYoga økt varer mellom 20 og 45 minutter etter avtale og passer inn i en travel arbeidsdag. KontorYoga styker kontorkroppen, gjør den mer smidig og roer ned tankene. Gi din kropp og sinn en omstart for resten av dagen!

Energipause (yogainspirert)

Energipause er en 10 – 15 minutters dynamisk økt som kan gjennomføres rett ved kaffemaskina eller andre steder i kontorlandskapet uten å skifte klær. Den består av enkle og effektive øvelser som vil få de ansatte inn i bevegelse, øke blodsirkulasjonen, samt strekke nakke, rygg, skuldre og hofter for å motvirke de negative effektene av stillesitting. Den vil garantert gi de ansatte en velfortjent og aktiv pause fra arbeidsoppgavene og energipåfyll for resten av dagen. Prøv energipause istedenfor en kaffepause!

yoga Vinyasa

Vinyasa Flow (dynamisk yoga for bedrifter)

Vinyasa Flow er en flytende og dynamisk yogapraksis som synkroniserer pust og bevegelse. Hver Vinyasa Flow-time har et unikt og inspirerende tema for å utforske ulike deler av kroppen, sinnet, koblingen mellom pust og bevegelse og yogafilosofien. Våre Flow-timer har fokus på god teknikk/alignment i yogastillingene, samt effektiv og intelligent sekvensering av yogastillinger inspirert av YogaWorks-metoden. Den sistnevte garanterer trygghet og forebygging av skader, optimale helsefordeler og tilpasning til individuelle behov.

Power Yoga (dynamisk yoga for bedrifter)

Power Yoga er en dynamisk yogapraksis som er perfekt for deg som ønsker en utfordring. Timene har litt mer fokus på å bygge styrke og utholdenhet, men også fleksibilitet. Du kan forvente deg en god treningsøkt, men selvfølgelig med en rolig avspenning på slutten. Vi utforsker flere engasjerende temaer for å få bedre kontakt med kroppen og sinnet, øver på koblingen mellom pust og bevegelse og lærer mer om yogafilosofien. Våre Power Yoga-timer har fokus på god teknikk/alignment i yogastillingene, samt effektiv og intelligent sekvensering av yogastillinger for å garantere trygghet og forebygging av skader, optimale helsefordeler og tilpasning til ulike behov.

Vinyasa Flow og Power Yoga-timene passer godt for deg som vil:

 • Bygge styrke, fleksibilitet og utholdenhet
 • Bli bedre kjent med din kropp, pust og sinn
 • Få mer energi i hverdagen
 • Redusere stress og roe ned sinnet

Yin Yoga (rolig yoga for bedrifter)

Yin Yoga er en rolig type yoga der man holder stillinger i flere minutter for å strekke muskler og bindevevet. I tillegg hjelper Yin-praksisen med å stresse ned, roe ned kroppen og sinnet, samt regulere kroppens energiflyt. Ved å praktisere Yin Yoga regelmessig, får man følgende helsefordeler:

 • gjenoppbygging og vedlikehold av ledd og bindevev, samt forebygging av relaterte sykdommer
 • mer fleksible muskler og bindevev
 • balanse av Yang og Yin energier i kroppen 
 • reduksjon av stress, avslapping og sinnsro

Yin og Yang Yoga (kombinasjonstime)

Disse timene består av to deler: en dynamisk del (Yang yoga) og en rolig del (Yin yoga). Yang-delen er en flytende praksis (Vinyasa Flow) som trener muskler og bygger styrke og fleksibilitet. I Yin-delen strekker man muskler og bindevevet ved å holde stillinger i flere minutter.  Kombinasjonen av Yang og Yin i samme time skaper en perfekt energibalanse i kroppen.

Yoga Spa (rolig yoga for bedrifter)

Yoga Spa er en deilig og avslappende time som kombinerer en myk flyt, Yin yoga- og Restorative yoga-stillinger, Pranayama/pusteøvelser, meditasjon og guidet avspenning/Yoga Nidra. Målet er at du skal roe helt ned, slippe tak i det som stresser deg og lade batteriene. Yoga Spa vil garantert revitalisere kropp og sinn.

Yin yoga

Pranayama/pusteøvelser og meditasjon

Vi tilbyr meditasjonspraksis kombinert med Pranayama/pusteøvelser og avspenning som er tilpasset de ansattes behov og kan gjennomføres rett i kontorlandskapet, som en del av et møte, kurs eller annet arrangement. Vi tilbyr et bredt spekter av meditasjoner for ulike formål, blant annet:

 • Økt fokus og konsentrasjon
 • Påfyll av energi
 • Avspenning og reduksjon av stress
 • Økt kreativitet og evnen til å tenke utenfor boksen
 • Fasilitering av endringsprosesser

Priser – yoga for bedrifter:

 • Korte økter (10 – 45 minutter): fra 600, –
 • Lengre økter (45 – 90 minutter): fra 999, –
 • Yoga på firmaarrangementer: skreddersys og prises etter avtale
 • Yogakurs og workshops: skreddersys og prises etter avtale

​Vi tilbyr rabatter ved kjøp av 5 og flere korte og lengre økter. Prisene forutsetter at bedriften disponerer et passende lokale for gjennomføring av økter. Hvis dette ikke er tilfelle, vil lokalleie tilkomme. Hvis økten(e) skal gjennomføres utenfor Oslo-området, kan tillegg som reisekostnad, samt kost og losji tilkomme. Yoga for bedrifter er et fint tilbud som gir arbeidsgivere mulighet til å ta vare på sine ansatte, redusere sykefravær og øke trivsel på arbeidsplassen.